Вчора, 31 серпня, Україна успішно оскаржила перемогу легкоатлета з Малайзії на Паралімпіаді, який спершу взяв "золото", однак запізненням на початок змагань порушив регламент.

У результаті український спортсмен Максим Коваль, який досі перебував на другому місці, забрав золоту медаль. Такий розвиток подій дуже не сподобався малайзійським фанатам і вони взялися "бомбити" в коментарях українських відомств.

Оскільки, фанати малайзійського спортсмена намагаються писати українською, у них в результаті виходять малозрозумілі повідомлення на кшталт: "Ваша мати зелена", "Ніяких яєць", "Поставте обличчя на дорогу", "Твоя мати веселка", "Твій батько - торт пандан", "Українська - це курка смажена", "Ніяких птахів".

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, український легкоатлет Максим Коваль здобув золоту медаль, а Олександр Яровий — срібну у штовханні ядра на Паралімпійських іграх у Токіо. Ці нагороди спортсмени отримали після анулювання результатів учасника з Малайзії. Протести проти нього та ще двох спортсменів подали Україна та Греція.

Максим Коваль кинув на 17,34 метра, а Олександр Яровий — на 17,3 метра, посівши друге і третє місце відповідно. Водночас легкоатлет із Малайзії Мухаммад Зіяд Золкефлі штовхнув ядро на 17,94 метра й був лідером.

Проте, представники України звернули увагу на той факт, що малайзієць та ще два легкоатлети прибули із запізненням до кімнати очікування перед початком змагань, що вважається серйозним порушенням.

Скріншот: instagram.com/maksym.koval_official

Скріншот: instagram.com/maksym.koval_official

Нагадаємо, Володимир Зеленський окреслив космічне майбутнє України спільно з NASA: "Унікальні технології". Володимир Зеленський обговорив спільні проєкти з NASA

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Зеленський перед Днем Незалежності віджався на брусах у вишиванці: "Приймайте естафету"/ Володимир Зеленський взяв участь у челенджі

Також "Знай.ua" писав, Володимира Зеленського просять заборонити продаж землі в Україні: належить народу. Українці просять заборонити продаж землі