Колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель поділилася зі своїми прихильниками цікавою публікацією в соціальній мережі Facebook.

Цього разу вона поділилася особистою світлиною, на якій позує у брючному костюмі кольору індиго, із красиво укладеним волоссям та боса – її туфельки на високих підборах стоять поруч.

Для фото Юлія залізла на складену драбинку. Вона весело сміється і виглядає дуже задоволеною. До речі, на правій нозі Юлії можна розгледіти невеличке татуювання.

Фото вона супроводила дивною фразою, невідомо звідки взятою чи де почутою. Можливо, цими словами до неї звернулися на вулиці.

«Я бєжал за вамі 5 остановок, штоб сказать, насколько ви нє прави», - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«Любой пиар Вам на руку, я так понимаю! Треш лучше заходит, нормальные моменты Вам на жаль ну зовсім не вдаються! Це від великого таланту!», «Іронія - це добре, звичайно. Але виключно з іншими чеснотами», - не погоджуються із твердженням у коментарях.

Разом із тим, дехто засипає Мендель компліментами.

«Ви красуня! І розумниця! Слава Україні! Молімося і тримаймо кулачки за нашого Володимира Олександровича, Першу Леді, Україну і мир у всьому світі!», «Красиво і позитивно», «Вам пасує», - пишуть фанати дівчини.

«А до чого фото якоїсь жіночки в синьому?», - жартує дехто.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал "Знай.uа" Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с*ксу"

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"