Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

У свіжих Insta Stories Леся розмістила шокуючі фото і довела, що її творча діяльність може бути вельми травматичною. Артистка розповіла шанувальникам, які найстрашніші пошкодження вона отримувала на зйомках і в різних куточках світу. Свою добірку Леся назвала "Робочі травми, найболючіші з них".

Своє зовсім недавнє каліцтво телеведуча отримала на зйомках серіалу. Дівчина випадковим чином притиснулася до палаючої свічки, яка була реквізитом на знімальному майданчику. Вогняний гніт залишив на нозі Лесі три опіків, які вже загоюються протягом тижня.

скріншот з Insta Stories

Друга травма Лесі дісталася на шоу "Танці з зірками". Телеведуча вивихнула руку, лікоть якої не розгинався близько 6 місяців.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

скріншот з Insta Stories

Найстрашнішим пораненням для артистки виявилася атака 1000 москітів, які не пошкодували її п'яту точку. Леся тоді втрачала свідомість і медики кололи їй препарати, а повторні висипання з'являлися кожні два тижні.

скріншот з Insta Stories

На зйомки кліпу "Пора додому" артистка з'явилася вже з каліцтвами, отриманими в результаті падіння з гори в Норвегії. Але в підсумку вона отримала і душевну травму, адже запрошений стриптизер для кадру облажався і не зміг виконати завдання: його статевий орган не встав.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Леся Нікітюк перед 1 вересня показала фігуру у своїх найгарячіших бікіні: "Як швидко"

Як повідомляв Знай.uа, Владимир Дантес з Лесею Нікітюк влаштували "перегони" посеред Києва: Шумахер би оцінив

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала підріс животик, вже не приховаєш: "Я себе люблю"