З недавнього часу на офіційній сторінці проектів "Холостяк/Холостячка" почали показувати тих чоловіків, які поборються за серце Злати Огнєвіч у другому сезоні, прем'єра якого відбудеться вже 17 вересня 2021 року.

До цього моменту встигли показати 33-річного хірурга-стоматолога Романа Васильєва, 37-річного бізнесмена, власника IT-компанії та чемпіона з фрідайвінгу Андрія Хветкевича, а також 31-річного простого хлопця з Чернівців Вінченцо Дулепа, який став ресторатором у Лондоні.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

А зараз черга дійшла до каскадера Павла Богда, якому 30 років. Чоловік родом з Дніпра, будучи одним з небагатьох професіоналів у своїй справі в Україні. Відомо, що він вже дублював персонажів з "Кріпосної", "Червоний", "Shadow of War 2" і "Division 2".

"Я горю, вмираю, в мене стріляють. Професія каскадера дуже рідкісна і дійсно небезпечна", - заявляє він, зазначаючи, що входить в сотню досвідчених каскадерів з України, спеціалізуючись на кінно-трюковій роботі, стрільбі, вогні і піротехніці.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

На проект, як стало відомо, він прийшов заради Злати Огнєвіч. Вона, на його думку, дуже приваблива жінка з любов'ю до екстриму.

Нагадаємо, Григорій Решетник заново закохався в дружину під пальмами: молода Міла Йовович

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч несподівано зізналася в коханні: "Давай гуляти вечорами"

Також Знай.ua писав, на Злату Огнєвіч "полює" простий хлопець з Чернівців: підкорив Лондон і повернувся за "Холостячкою"