Дружина відомого українського телеведучого «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча Юлія Бойко (Юла) здивувала українців своєю розкішною фігурою після третіх пологів.
Власниця PR-агентства на своїй сторінці у соцмережі Instagram любить тішити своїх підписників новими фото чи цікавими моментами з особистого та творчого життя. Цього разу дружина Анатолія Анатоліча показала, як можна розкішно виглядати після трьох пологів.

Юлія Бойко (Юла), фото з instagram

Юла опублікувала світлину на якій позує серед безлічі квітів, а зверну на стенді написано "Miss Dior". Відома піарниця одягла коротеньку чорну сукню, яка вдало оголила її стрункі ніжки, а поверх вона одягла яскравий плащ. Головною родзинкою образу дружини Анатолія Анатоліча стали червоні вуста.
Користувачам мережі прийшлося до душі нове фото Юли, тому вони прийнялися залишати для неї компліменти.

" Ну, як же можна бути такою чарівною😍😍😍😍😍", "Наче по подіуму йдеш!!!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Нагадаємо, що дружина Анатолія Анатоліча Юла вперше одягла купальник після пологів, чоловік не стримався: "Тричі мати". Юла показала тіло матері трьох дітей у купальнику, Анатолій Анатоліч оцінив

Популярні новини зараз

Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Показати ще

Ранше Знай писав, що дружина Анатолія Анатоліча Юла різко схудла після пологів, але "відгодувала" чоловіка: "Чому я поправився?". Дружина Анатолія Анатоліча показала, що все ще може робити "пожежу", хоч поки і в дзеркалі

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч перетворився на Джастіна Тімберлейка з фільму "Час": витрачає даремно.