Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна вирішила поговорити про моду. Вона розповіла про тренди на цю осінь.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові фотографії та ролики дівчини. Іноді вона дає поради шанувальникам, яким не змушує прислухатися, а також ділиться історіями зі свого життя. Всього за нею стежить вже понад 200 тисяч користувачів.

Так як вона має безпосереднє відношення до моди і стилю, Анна Заворотнюк вирішила розповісти про піжами, в яких можна ходити на вулицю. Вже досить похолодало, і прийшла осінь. У футболці і шортах вже не походиш, і потрібно терміново оновлювати гардероб.

Вона придбала піжамний костюм, в якому можна ходити на вулицю, але, раптом усвідомила, що набагато комфортніше в ньому перебувати саме вдома.

Скрін, Instagram Заворотнюк

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"А як вам тренд на Піжамні костюми в місті? Наважилися б так вийти? І розкажіть, яким був найсміливіший / смішний / божевільний наряд в якому ви виходили на вулицю? 👼 🏼 в Америці, до речі, дуже багато ходять в піжамах на вулиці. Але не в таких красивих, а звичайних! Абсолютно нормально побачити там жінку з маскою (не проти ковіда, а тканинної) на обличчі і в бігудях, де-небудь в супермаркеті. Як вам таке?))) "- запитала вона у шанувальників в Instagram.

Публікація Анни Заворотнюк: Instagram

На нових знімках дівчина якраз таки в одній з таких піжам, бродить по холодній Москві. Виглядає чудово, і як неодноразово відзначали шанувальники в коментарях-дуже схожа на маму.

Анастасія Заворотнюк з дочкою, фото Instagram

Нагадаємо, раніше Дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал Знай.uа "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати

Також Знай.uа писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"