Відома українська співачка Настя Каменських, яка є дружиною репера і продюсера Олексія Потапенка (Потапа), поділилася звабливим фото після купання.

Відповідний пост з'явився на особистій сторінці Насті Каменських в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 5,3 мільйона читачів. Там співачка виклала фотографію, зроблену у банному халаті та з рушником на голові.

Нову фотографію, на якій вона зачаровує загадковим поглядом, Настя Каменських вирішила не підписувати, залишивши в описі лише сердечко 🤍.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Шанувальники Насті Каменських, які не можуть пройти повз жоден з нових постів своєї улюблениці, залишають численні компліменти співачці, захоплюючись її неперевершеною красою та свіжістю.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Мммм яка сексі 😍🔥🔥🔥🔥", "Красивая 😍", "Вафелька 🔥", "Красуня 🔥🔥🔥🔥🔥", "Бадьорого ранку 🙌 позитивних вихідних 👍 🌹 🌹 🌹 🌹 😍", "Дуже красива 😍😍😍", "Краса", "Шоколад в зефірі...🎀😉🌞🍫🎵🎶🎼", - залишають у коментарях підписники співачки.

Коментарі, instagram.com/kamenskux

Коментарі, instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, Настя Каменських зустріла Новий рік восени, про Потапа - ні слова: готова до змін. Настя Каменських заговорила про серйозні зміни

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських зізналася в потаємних бажаннях, де немає місця Потапу: "Так хочеться". Настя Каменських зізналася в потаємних бажаннях

Також "Знай.ua" писав, Влад Яма накинув оком на золоту медаль Жана Беленюка: "Наблизився впритул". Влад Яма зустрівся з Жаном Беленюком