Відомий російський виконавець, продюсер і володар багатьох музичних премій Валерій Меладзе має значну армію шанувальників, яку періодично радує новинами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить 465 тисяч людей.

Цього разу Валерій розмістив кумедну серію фотографій, на яких він позує зі своїм роздрукованим постером. У кадрі можна помітити, як сильно веселить артиста ця ситуація, він широко посміхається і показує пальцем на вираз обличчя свого "двійника". Як повідомив співак, цю красу він отримав в якості подарунка від своїх глядачів на концерті.

"Випросив у глядачів свого двійника. Він перекочував через весь зал, поки добирався до сцени, але продовжував посміхатися", - написав Валерій.

Користувачів соцмережі ця ілюстрація потішила так само сильно, як і самого артиста. Шанувальники творчості Валерія не втрималися від іронічних жартів і приємних компліментів у бік співака.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Альбіна Джанабаєва стала "хуліганкою" поруч з Валерієм Меладзе: "Висохли"

Як повідомляв Знай.uа, "З мене вистачить": Альбіна Джанабаєва "відчитала" Валерія Меладзе після ніжностей з Наталією Могилевською на "Співають всі"

Також портал Знай.uа писав, що Валерій Меладзе спробував закохати в нову "Віагру", але не вийшло: "Панянки без харизми"