Регіна Тодоренко кардинально змінила стиль і знову перефарбувалася в блондинку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі " Орел і решка "на російському телеканалі" П'ятниця " любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

Останнім часом шанувальники звикли до її образу - дівчина ретельно стежить за своїм волоссям русявого кольору. Однак мало хто пам'ятає, що колись телеведуча була блондинкою. 6 вересня дівчина показала, що повернулася до образу 2017 року, проте додала що швидше за все це буде ненадовго.

я знову БЛОНД, як і 4 роки тому. Раптом захотілося освіжитися, але думаю, що ненадовго 🙈. А вам я в якому кольорі ближче по духу: натуральний або блонд?
, - повідомила вона.

Фолловери отметітілі новий образ співачки рядом коментарів.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Блонд завжди робить образ яскравішим"; " Вау!!😍 Регіна, вам все йде!!!
, - повідомили вони.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.