Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак з величезними губами нарвалася на хейт

Ані Лорак в мережі Instagram розмістила серію шикарних фотографій, в доволі стриманому образі - в костюмі темного кольору і без яскравого сценічного макіяжу. На першому фото артистка широко посміхається, випромінюючи щастя і позитив, а на другому і третьому її посмішка трохи меркне і Лорак приймає більш бойовий вираз обличчя.

СІЗО в Україні, фото з biz

Ув'язнені в СІЗО отримають доступ до інтернету і телефону

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Ув'язнені українських СІЗО матимуть платний доступ до Інтернету та дзвінків. Кабінет Міністрів схвалив проєкт постанови, який вводить експериментальний проєкт по введенню в українських СІЗО послуги платного доступу до інтернету та дзвінків.

Анастасія Приходько, фото: Instagram

Багатодітна Анастасія Приходько розсунула ніжки заради нового кохання

Виконавиця поділилася кількома фотографіями і відео з минулої фотосесії. З 2013 року Анастасія знову одружена з невідомим, якому через два роки народила сина. І в 2021 році вона стала багатодітною мамою.

Батареї опалення, кадр з відео

Опалювальний сезон в Україні на старті: чи у всіх потеплішають батареї в заморозки

Міністр розвитку громад Олексій Чернишов заявив про те, що Україна готова до початку опалювального сезону приблизно на 80%. Він почнеться тоді, коли буде виконана головна умова — середньодобова температура повітря протягом трьох днів повинна бути не більше +8℃. Чернишов також додав, що опалювальний сезон побачить своєчасний старт і без будь-яких затримок.

Валерій Меладзе, instagram.com/meladzevalerian

Валерій Меладзе створив свій "клон" для Альбіни Джанабаєвої

Валерій розмістив забавну серію фотографій, на яких він позує зі своїм роздрукованим постером. У кадрі можна помітити, як сильно веселить артиста ця ситуація, він широко посміхається і показує пальцем на вираз обличчя свого "двійника". Як повідомив співак, цю красу він отримав в якості подарунка від своїх глядачів на концерті. Користувачів соцмережі ця ілюстрація потішила так само сильно, як і самого артиста.