Аліна Гросу дала пораду всім своїм молодим і самотнім фанаткам. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Іноді Аліна Гросу спілкується зі своїми прихильницями у форматі сторіз. Багато хто задає їй питання в соціальній мережі, на які вона активно відповідає.

Зокрема, нещодавно одна з прихильниць запитала українську співачку, що робити для того, щоб знайти хорошого хлопця і що зробити, щоб він не пішов.

На це Аліна Гросу відповіла по-філософськи в короткому відео.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Все відносно. Всі люди хороші, прости чиїсь мінуси вам підходять більше, чиїсь менше. Не варто зациклюватися на цій темі - чим більше зациклюєшся і намагаєшся знайти і утримати, тим більше воно від тебе тікає. Ще хочу сказати, що набагато простіше знайти, ніж чим потім утримати. Та й утримувати взагалі не варто. Тому що чим більше ти тримаєш людину на повідку, тим більше він хоче зірватися з нього
, - повідомила вона.

Відзначимо, що сама Аліна Гросу зустрічається з російським актором Романом Полянський, який був одружений.

Нагадаємо, розлучена Аліна Гросу зухвало висловилася про колишнього чоловіка