Відомий український гуморист та зірка студії "Квартал 95" Юрій Ткач показав своїм численним фанатам свої запальні танці.

Юрчик з "Одного разу під Полтавою" має чимало прихильників, тому не втомлюється тішити їх новими світлинами чи кумедними відео, а також цікавими моментами з творчого та особистого життя у своєму Instagram, де за гумористом стежить 1,6 мільйона осіб.

Скріншот stories Юрія Ткача

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Юрій Ткач показав, як запалив під час чергового корпоративу. Його з напарником попросили потягнути час перед виступом іншої зірки, тому вони змушені були розважали численну публіку.

Скріншот stories Юрія Ткача

Юрій Ткач вирішив влаштувати танцювальний батл. Його напарнику разом з командою потрібно було зобразити "Теплі коліна", ну а Ткачу "Лисячий хвіст". Так, на камеру потрапило, як гуморист у компанії красунь намагався зобразити хвіст ритмічно рухаючи своїми стегнами.

Скріншот stories Юрія Ткача

"Я нагадаю, що це був кінофестиваль. Але ми зрозуміли, що люди можуть не тільки фільм оцінювати", - сказано у підписі до оприлюднених кадрів.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, що Юрій Ткач і Євген Кошовий з "Квартал 95" перетворилися на фізрука і трудовика заради доньок. Доньки Євгена Кошового та Юрія Ткача стали однокласницями

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям. Юрій Ткач розсмішив численних шанувальників кумедним фото на природі

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність. Юрій Ткач раптово перетворився на грузина