Відома українська телеведуча "1+1" Марічка Падалко здивувала фанатів своїм віком, адже вона не виглядає на 45 років.

Марічка Падалко має досить велику аудиторію шанувальників, тому намагається часто ділитися з ними новими світлинами, порадами чи цікавими моментами з особистого та професійного життя.
Цього разу Падалко вирішила поспілкувалися з підписницями у своєму Instagram, тому вона залишила спеціальне віконечко у розділі stories, де шанувальниці телеведучої змогли поставити питання, що їх цікавлять.
Одна з підписниць Марічки Падалко поцікавилася скільки є їй років, бо телеведуча веде досить активний спосіб життя та виглядає дуже молодо. Зірка не звикла приховувати свій вік, тому зізналася, що їй 45 років.

Скріншот stories Марічки Падалко

Також Падалко вирішила поділитися секретами, які допомагають їй мати такий гарний вигляд. Телеведуча відмітила, що перш за все це здорові звички та правильне харчування. Також важливу роль грає генетика та гарний настрій.

Скріншот stories Марічки Падалко

Нагадаємо, що Марічка Падалко знову опинилася там, звідки намагалася втекти 26 років тому: "Ти здалася…". Падалко згадала історію зі свого студентства

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко в короткій спідниці і панчохах перетворилася на солістку "Тату": така і з дівчатками зможе

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко взялася за капітанський штурвал - морячка від бога: розступись, Дніпро

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще