Стало відомо про те, що відома українська співачка Ольга Полякова стане зірковим гостем на грандіозному шоу "Співають всі". Чим буде дивувати голосиста блондинка.

У суботу, 11 вересня, о 21:00, глядачі каналу "Україна" побачать третій випуск масштабного талант-шоу "Співають всі!". Згідно з правилами проекту, його учасникам необхідно виступити на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і почали підспівувати. Однак це завдання не з легких, адже кожен музичний експерт має свої переваги. На знімальному майданчику каналу "Україна" популярна співачка Оля Полякова розповіла, як оцінюватиме конкурсантів.

Співають всі, фото: Instagram

Як відомо, в кожному випуску шоу з'являється не тільки постійна сотка експертів, але, і одна суперзірка, яка займає місце разом з капітаном команди Наталією Могилевською. У майбутньому випуску гостем стане Оля Полякова.

Оля розповіла, що сама пройшла важкий шлях до своєї популярності, тому буде поблажливим суддею.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Я з власного досвіду знаю, що таке артистичні невдачі, коли ти береш участь у десятках конкурсів і нічого не отримуєш. Знаю, що таке 15 років битися в двері шоу-бізнесу, коли вони ніяк не відкриваються. Тому я не можу судити артистів строго", - розповідає співачка Оля Полякова.

Співають всі, фото: Instagram

Артистка також зазначила, що незважаючи на те, що вони зовні впевнені, в душі все одно всі вразливі, і гострі коментарі можуть сильно поранити. У шоу "Співають всі", від телеканалу "Україна", вона стала "добрим поліцейським", адже, вважає, що кожен має на свій шанс, а глядач потім вже вирішуватиме - талановитий він, або ж ні.

Нагадаємо, Оля Полякова заговорила про відкритий шлюб: практикують "походи наліво"

Як повідомляв Знай.ua, скандальний Моргенштерн у білій сукні вийшов заміж за свою дружину: "З нею тільки заради грошей"

Знай.ua писав, Оля Полякова вилупилася з кокона і перетворилася на метелика: "Сяду жопкой на квіточку"