Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Королева ночі, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 380 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирішила вперше показати шанувальникам закулісся зйомок другого сезону шоу "Маска" на телеканалі «Україна» і навіть продемонструвала відразу кілька своїх вбрань. Вже зовсім скоро Ольга разом з Дзідзьо, Настею Каменських, Андрієм Данилком та Олегом Винником буде з цікавістю вгадувати, які зіркові колеги ховаються під масивними костюмами на проекті.

Виконавиця приміряла довгу сукню з "хижим" леопардовим принтом і золотими вставками, чорне шкіряне міні зі шнурівкою і яскраво-червону перуку, облягаючу сукню фіолетового кольору, суцільно усипану блискітками і навіть вбрання з аплікацією у вигляді крил метелика.

Ольга не упустила можливості покрасуватися стрункими довгими ногами і фігурою, над якою наполегливо працює під керівництвом фітнес-тренера. Зірка грайливо підстрибувала на підборах під основний саундтрек серіалу "Секс у великому місті".

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

tiktok.com/@polyakova_olya/

tiktok.com/@polyakova_olya/

tiktok.com/@polyakova_olya/

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора