Відома українська співачка, фольклористка, солістка електро-фолк-гурту Go_A, яка зайняла на "Євробаченні-2021" почесне 5-е місце, іноді радує шанувальників яскравими публікаціями і новинами з творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 140 тисяч чоловік.

На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в соцмережі Instagram, яке висвітлює все життя українських зірок, розповіли про сімейну драму в житті Каті Павленко.

Як виявилося, до великого успіху і музичних досягнень, життя дівчини було не дуже легким: коли Каті було 8, помер її дідусь. Тоді її мама посварилася зі своїм братом, дядьком Каті, з яким вони разом ділили великий будинок померлого дідуся. Через сімейні конфлікти і непорозуміння, молода мама опинилася з дитиною на вулиці. З батьком вони не спілкувалися, підтримки з боку не було.

Жінці з малятком довелося поневірятися по всьому місту, але коли вони все ж знайшли своє житло, воно було без опалення. Через переохолодження у Каті виявилися проблеми з легенями, і тоді їй довелося вже мотатися по лікарнях. Дівчині двічі рятували життя.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"У мене в палаті вмирали люди, я не хотіла так само. Мене там просто залікували так, що я важила 43 кілограми і мені нічого не допомагало", - сказала Катя на відео.

Нагадаємо, Катерина Павленко з Go_A підкорила Бельгію і захотіла змін: "Час стати іншою"

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Павленко з Go_А притулилася в телефонній будці до незнайомця: "Хоч раз у житті"

Також портал Знай.uа писав, що Катя Павленко з Go_a вийшла заміж на шоу "Співають всі!": "Так весілля я не уявляла"