Вже цієї суботи, 21 серпня 2021 року, о 21:00 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра вокального грандіозного проекту "Співають всі!".

Відомо, що до "сотні" суддів приєднається спеціальний гість — група Go_A, яка брала участь в цьому році на пісенному конкурсі"Євробачення". Колектив виконає хіт "Шум", а ось Катерина Павленко опиниться серед зіркових експертів. Згодом дівчина розповіла про свої враження від цього "процесу", який їй довелося пройти вперше в житті.

Публікація групи Go_A: Instagram

"Дуже приємно бути частиною цього шоу. Мені здається, що співати-це класно! І круто, що все більше українців починають це робити – це цікаво і позитивно! Тому чекаємо новий контент і стежимо за учасниками", - зізналася Катерина на знімальному майданчику.

До цього Павленку доводилося брати участь у всіляких вокальних конкурсах, але тепер їй цікаво, що ж відбувається зі зворотного боку шоу. А ще виконавиця дала кілька цінних порад українцям, як же звернути на себе увагу на подібних зйомках.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Go_A, фото: пресслужба "Україна"

Найголовніше - не намагатися сподобатися кожному і показати себе справжнього, щоб запам'ятатися людям.

"Взагалі, коли людина намагається щось комусь довести-це не виглядає природно, а коли залишаєшся ти самим собою-це підкорює. Треба відчувати пісню і вкладати в неї душу", - заявляє вона.

Катерина надасть підтримку кожному учаснику, адже для неї участь в таких шоу постійний стрес, і вона розуміє відчуття тих, хто виходить на сцену.

Публікація групи Go_A: Instagram

Нагадаємо, Кате Павленко з Go_A-33: кращі образи артистки за останні кілька років

Як повідомляв "Знай.ua", "Людина-павук: відродження": солістка Go_А Катерина Павленко осідлала "водну" стихію на Прибалтійському узбережжі

Знай.ua писав, Катерина Павленко з Go_A в Яремче здійнялася до неба, немов буддійський чернець: "Магічне місце..."