Відомий кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться з шанувальниками цікавими постами і унікальними рецептами, від яких божеволіють багато українців. У соцмережі Instagram на знаменитість підписано понад 600 тисяч осіб.

Цього разу Євген присвятив новий пост своїй улюбленій страві української кухні - традиційному борщу. За словами кулінара, це перше, що він навчився готувати ще в дитинстві, і саме з борщу почалася його кулінарна історія. Варити національне блюдо його навчив батько, йому тоді було близько 7-8 років.

"Той борщ був зі свинячими реберцями, квашеними помідорами, квасолею та кропивою (бо дача, літо і гріх її не додати)" - написав Євген.

По закінченні часу, він батьківський рецепт поєднав з хитрощами мами і додав вже в завершеному вигляді в свою книгу, яка цілком присвячена борщу. Рецептів всього більше 20, так що кожен знайде там свій ідеальний: борщ з віскі, крем-борщ, з авокадо, з рибою і холодний з яйцем.

"Бо для мене одного єдиного не існує. Кожен борщ - окрема історія, яка має право на те, щоб бути пізнаною", - заявив кулінар.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко, Марина Боржемська та Наталія Холоденко показали українцям свої холодильники: від патчів для очей до шкідливої їжі

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко зробив з кавуном таке, що на голову не налазить: гості оближуть тарілки

Також портал Знай.uа писав, що зірка МастерШеф Євген Клопотенко приготував страву з м'яса і риби: поєднав несумісне