У кіно зустрічаються чимало небезпечних сцен, адже саме вони найбільше чіпляють глядачів. Звичайно, для таких сцен існують професійні дублери, проте не всі знаменитості готові до цього.
Деякі зірки геть відмовляються вдаватися до допомоги професійних каскадерів. Комусь із них така впертість мало не коштувала життя, передає "Рrozvezd" в instagram.

Актори для яких зйомки ледь не обернулися летальним результатом, фото "Рrozvezd"

Відомий актор Джейсон Стетхем у фільмі "Нестримні 3", за словами його напарника Сильвестра Сталоне ледь не "угробив себе" під час зйомок. У сцені, де його персонаж вів вантажівку з несправними гальмами, актор впав зі скелі з висоти 17 метрів прямо в Чорне море, на щастя, раніше він був професійним водієм і завдяки цим навичкам зміг вибратися до того, як автомобіль почав йти на дно.

Актори для яких зйомки ледь не обернулися летальним результатом, фото "Рrozvezd"

Голлівудський актор Джонні Депп у фільмі "Самотній Рейнджер" настільки вжився в роль, що ледь не позбувся життя. Він повинен був проскакати на коні, проте тварина раптом встало на диби і сідло з актором почало скочуватися. У цей момент кінь вирішив проскакати далі. 22 метри Джонні тягнувся по землі і кілька разів отримував удари копитами. Пізніше Депп зізнався, що ще довго відновлювався після травми.

Актори для яких зйомки ледь не обернулися летальним результатом, фото "Рrozvezd"

Дженніфер Лоуренс у фільмі "Голодні ігри: Сойка Пересмішниця" також піддалася небезпеці. Відома актриса мало не задихнулася просто під час зйомок. Персонаж Лоуренс очолював групу повстанців через тунель, який раптово заповнювався димом. Одна з дим-машин зламалася, надмірно наповнивши кімнату димом і дівчині просто перестало вистачати кисню.

Актори для яких зйомки ледь не обернулися летальним результатом, фото "Рrozvezd"

Актор Вігго Мортенсен у фільмі "Володар перстнів", який грав роль Арагорна мало не потонув у річці з сильною течією через важкий костюм. Це сталося з вини знімальної групи, адже вони не врахували течію в річці.

Актори для яких зйомки ледь не обернулися летальним результатом, фото "Рrozvezd"

Популярні новини зараз

Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще
Актриса Айла Фішер в картині "Ілюзія обману" повинна була виконати трюк з акваріумом, колись винайденим Гаррі Гудіні. Хитрість полягала в тому, щоб звільнитися від ланцюгів, перш ніж закінчиться кисень. Але раптом ланцюг застряг, і актриса довго не могла вибратися з води. Вона відчайдушно била по склу, намагаючись покликати на допомогу, але знімальна група подумала, що дівчина просто занадто добре вжилася в роль.
У підсумку Айлу врятувало те, що вона змогла дотягнутися до кнопки вивільнення і випала самостійно.
Нагадавши, Потап порвав" на шматки " Євгена Кошового: не робив так навіть із Зеленським

Також портал Знай.ua писав, що Катя Осадча і Юрій Горбунов показали, як виглядали в шкільні роки: "дивне почуття"

Як повідомляв портал Знай.ua , зірка" кріпак " Тарас Цимбалюк показав любов всього свого життя: "Запросив на перше побачення". Тарас Цимбалюк розповів історію свого кохання