Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка виділяється з-поміж інших особливим почуттям гумору, не впізнала молоду співачку та акторку Анну Трінчер.

Відповідне відео опублікувала зірка серіалу школа Анна Трінчер у своєму TikTok. Вона показала Лесі Нікітюк відео, на якому та вгадує імена українських знаменитостей по їхніх фотографіях.

Леся Нікітюк без зайвих роздумів називає ім'я першого космонавта незалежної України Леоніда Кадеюка. Проте коли їй показують фото Анни Трінчер, телеведуча не одразу її впізнає.

Леся Нікітюк, tiktok.com/@annatrincher

Леся Нікітюк, tiktok.com/@annatrincher

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Ця... молода співачка......Аня Трінчер", - говорить нарешті Леся Нікітюк.

"Значить співачку і акторку Аню Трінчер вона знає, а по фото вгадати не може?", - звертається вона до Лесі Нікітюк з вимогою пояснити що трапилося у той момент.

На що телеведуча відповідає: "Ти там дуже зафотошоплена", викликавши сміх у присутніх.

Леся Нікітюк і Анна Трінчер, tiktok.com/@annatrincher

Леся Нікітюк і Анна Трінчер, tiktok.com/@annatrincher

Нагадаємо, Леся Нікітюк допустила лисого до своєї крихітки - копія Євгена Кошового: "Заздріть". Леся Нікітюк знайшла, чим похвалитися

Як повідомляв портал "Знай.ua", Леся Нікітюк в коротесенькому міні відправилася у круїз: "Заміж за іноземця". Леся Нікітюк продемонструвала бездоганну фігуру в міні

Також "Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "Зайку" після фальшивого весілля: "Казала, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "Зайку" після її "весілля"