Відома українська співачка та вокалістка гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна вразила новим образом, поставши у прозорому вбранні чорного кольору та з зачіскою каре.

Відповідний допис з'явився на сторінці Юлії Саніної в соцмережі Інстаграм, де за її життям та творчістю стежать понад 665 тисяч читачів.

Артистка запропонувала своїм підписникам відгадати, у костюмі якого кольору вона виступатиме цього разу. Адже, як додала співачка, у кожному місті вона одягатиме вбрання щоразу іншого кольору.

Юлія Саніна, instagram.com/the_hardkiss

Юлія Саніна, instagram.com/the_hardkiss

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Нове місто - новий образ. Якого кольору буде сьогодні костюм, ваші ставки?)", - написала співачка у новому пості. Юлія Саніна

"У вас такі красиві образи кожного разу 😍💕", "Жовтогарячий 🧡", "Лялька 🔥🔥🔥", "Фіолетово оранжевий", "Богиня 🔥😍", "🔥🔥🔥 круто😍", "Білий 🤍", - реагують у коментарях підписники Юлії Саніної, намагаючись відгадати колір її костюма.

Коментарі, instagram.com/the_hardkiss

Коментарі, instagram.com/the_hardkiss

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss ледь не покалічилась заради фанатів: "Намахнулась з вєліка". Юлія Саніна з The Hardkiss показала, як працює

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Саніна з The Hardkiss святкує 10 річницю шлюбу зі своїм чоловіком: унікальні кадри з весілля/ Унікальні фотографії з весілля Юлії Саніної

Також "Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "Зайку" після фальшивого весілля: "Казала, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "Зайку" після її "весілля"