Популярний вже не перший рік український модельєр, частий гість всіляких світських заходів, власник мережі бутиків власного бренду Андре Тан продовжує радувати шанувальників новинами з життя. Відомо, що Андре не тільки не забуває ділитися досвідом зі своїми фанатами після розлучення з Аліною Харечко, але і пам'ятає про своїх старих друзів.

Цього разу модельєр тепло привітав телеведучу "Світського життя" Катерину Осадчу з Днем народження, їй у неділю, 12 вересня, виповнилося 38 років.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана в мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Професіоналізм, витонченість, гармонійність, стресостійкість, готовність працювати 24/7 — це все про @kosadcha. Ти чудова дружина, мати і просто чудова жінка. Юрі @gorbunovyuriy неймовірно пощастило! Бажаю здоров'я, натхнення і найграндіозніших успіхів у всіх проєктах і починаннях. Нехай всі мрії сдійснюються!! З Днем народження, Катя! Я шалено вдячний нашій теплій дружбі, дякую тобі!", - написав Андре Тан.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Катя Осадча та Андре Тан, фото: Instagram

До слів привітання Андре Тан прикріпив кілька знімком з особистого архіву, які до цього дня ще ніхто з шанувальників не бачив.

Раніше повідомляли, Ганна Богдан попросила "Холостяка" Заливака зробити це в супермаркеті: "Дуже хочу...".

Як повідомляв Знай.uа, Андре Тан представив топ-5 кращих образів осені та зими 2021 року: жакет-трансформер і зручний oversize.

Знай.uа писав, заміжня Оля Полякова покрутила сідницями в рожевому латексі: "Лайки для зайчика".