Навіть хвилинки без скандалів на українському телебаченні немає. Так, просто з третього випуску грандіозного шоу "Співають всі" на каналі "Україна" прилетіли спекотні новини. Тут скандал розгорівся між співачкою Анастасією Приходько і блогером Олегом Машуковським. Хлопця дуже зачепило те, що артистка нібито образила тих, хто веде блог і знімає відео в TikTok.

Машуковський обурився різкими висловлюваннями виконавиці і почав сперечатися з нею. Про це стало відомо завдяки запису ефіру шоу "Співають всі".

Олег Машуковский, фото: Instagram

"Я стою тут, серед таки же зірок, як і ти. Шо ти ригаєш...", - заявив різко хлопець.

У третьому випуску проекту на сцену вийшла 18-річна Карина, яка є блогером і записує вокальні ролики в TikTok. Її виступ журі оцінили в 79 балів зі 100. Після цього Анастасія Приходько вирішила прокоментувати виступ дівчини. Вона заявила, що їй не сподобалося те, що Карина нібито похизувалася роботою блогера.

Популярні новини зараз

Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Карина, скріншот: YouTube

Співачка вважає, що блогер – це не професія, і почала ставити каверзні питання учасниці шоу. Своїми висловлюваннями Приходько обурила Машуковського. Він заявив, що артистці потрібно "злізти з пальми" і став на захист 18-річної Карини.

Крім того, в скандал втрутилася співачка Оля Полякова. Вона розповіла, що її 16-річна донька Маша також знімає відео в TikTok і тому не бачить в цьому нічого поганого. Таким чином виконавиця втихомирила Машуковського і Приходько.

Раніше повідомляли, Наталія Могилевська пожинає плоди скандалу з Олею Поляковою: "Потрібні сталеві яйця і бомбоукриття".

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil після образ Олі Полякою вилізла на дах висотки: ось що робить з людьми шоу-бізнес.

Знай.uа писав, грядки, Діснейленд і злі сусіди: як живе молода мама Гайтана біля колишнього будинку Зеленського.