Напарниця Юрія Горбунова за проектом "Танці з зірками", ведуча Іванна Онуфрійчук, випускниця "Медіашколи" 1+1, потрапила в незручну ситуацію. Про це написали в телеграм-каналі «Культурна пральня».

Іванна, яка підтримує зіркових учасників шоу в голдрумі, в один з моментів заявила, що її улюбленою співачкою є Тіна Кароль.

Тепер же Іванна Онуфрійчук заявляє, що помилилася, назвавши Тіну Кароль улюбленою співачкою в першому ефірі. За її словами, насправді її улюблена виконавиця-Ірина Білик, яка стала ведучою зоряного балкона в цьому сезоні "Танців з зірками".

Ірина Білик, кадр з відео

"Ірочка, Привіт, я щаслива бачити тебе на балконі. На минулому ефірі я сказала, що у мене дві улюблені співачки – Женя Власова і Тіна Кароль. Але я трохи помилилася: Женя Власова і ти», - виправилася Іванна.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Показати ще

"Як швидко ви, дівчатка, міняєте свою думку!» ,- зазначив Юрій Горбунов.

Скрін, Телеграм "культурна пральня"

"Сподіваємося, що про Тіну нова ведуча ляпнула випадково, і Завадюк попросив її забрати свої слова назад. Тому що якщо це прописаний сценарій, то не смішно», - зазначають у телеграм-каналі з цього приводу.

Скрін, Instagram "Танці з зірками" Іванна Онуфрійчук

Раніше повідомляли, Ірина Білик згадала перше знайомство з Софією Ротару і вивідала секрет її стрункості: "Знаю тільки я".

Як повідомляв Знай.uа, вічно молодий Леонтьєв зробив ніжний подарунок Ларисі Доліній в День народження: "сподіваюся, твій не прочитає...".

Знай.uа писав, перший "Холостяк" Макс Чмерковський, Катерина Кухар і Влад Яма: що відомо про суддів "Танців з зірками".