На телеканалі "1+1" 5 вересня стартував п'ятий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці спостерігають за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівають за своїх улюбленців.

У свіжому сезоні беруть участь: Джамала, Олег Михайлюта, Олександра Заріцька, Олексій Суровцев, Анастасія Оруджова, Іван Люленов, Костянтин Войтенко, Дмитро Каднай, Євгенія Власова, Ольга Харлан, Melovin і Станіслав Горуна.

Так, у другому випуску шоу несподівано для численних шанувальників покинула пара гумориста Івана Люленова і хореографа Яни Цибульської - за них проголосувала найменша кількість глядачів.

Як виявилося, далеко не всі фанати проекту згодні з результатами другого випуску - в коментарях під постом на офіційному акаунті "Танців" в Instagram українці почали масово залишати негативні коментарі.

"Залишає п'ятий сезон на іншому ефірі шоу "Танці з зірками" Іван Люленов та Яна Цибульська."

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Абсолютно несправедливо і дуже шкода", " Рейтинг передачі впаде сильно. Даремно прибрали найцікавішу пару. Цей сезон і так нудний...👎 🏻", "це ж жесть як не чесно😢", "жах 😨 він же круто танцював !!!!", "Жахливий сезон!", "Фу, яка несправедливість! Він повинен був бути у фіналі!!".