У вівторок, 14 вересня 2021 року, починається Груповий етап Ліги чемпіонів, в якій беруть участь дві українські команди — київське "Динамо" і донецький "Шахтар".

Взагалі пройде вісім матчів - Севілья vs Ред Булл Зальцбург, Янг Бойз vs Манчестер Юнайтед, Лілль vs Вольфсбург, Вільярреал vs Аталанта, Челсі vs Зеніт, Мальме vs Ювентус, Барселона vs Баварія, Динамо Київ vs Бенфіка.

"Динамо" Київ, фото: Instagram

Київський клуб приймає лісабонську "Бенфіку" в столиці, на НСК "Олімпійському", о 22:00. Повернення Мірчі Луческу на тренерську лаву говорить лише про відновлення якості гри. "Динамо" досі перебуває на першій позиції з шістьма перемогами, з однією нічиєю і з 19 очками.

"У "Бенфіки" хороший період, вони лідирують в чемпіонаті Португалії. У них класний тренер, який більше 20 років працює на високому рівні. Я проти нього, здається, не грав, але добре знаю його стиль. Нас чекає складний матч проти складного суперника", - говорить Мірча Луческу.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Динамо" Київ, фото: Instagram

Однак головне питання, чи зуміє "Динамо" Київ перебудуватися зі слабких суперників в УПЛ на супротивників у Лізі чемпіонів. "Бенфіка" з Романом Яремчуком теж знаходиться на першій позиції в турнірній таблиці, після п'яти турів — 15 очок. Разом з тренером, Жорже Жезушем, португальському клубу вдавалося двічі доходити до фіналу ЛЕ кілька років тому.

За "Динамо", орієнтовно, зі старту вийде Бойко, Сирота, Караваєв, Забарний, Циганков, Миколенко, Буяльський, Шкурін, Сидорчук, Шапаренко і де Пена.

Арбітр матчу з Англії, Ентоні Тейлор.

"Динамо" Київ, фото: Instagram

Нагадаємо, тренер "Динамо" Мірча Луческу потрапив під ніж хірургів, в клубі задумалися про нового тренера

Як повідомляв "Знай.ua", Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренко на лавці після дебютного голу проти Франції

Знай.ua писав, зірка "Шахтаря" Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "До перемоги"