Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", екстелеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює не тільки Instagram, але і соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а також TikTok, де у Тіни більше 260 тис.фоловерів.

Так, артистка виставила в TikTok кумедне відео під власний хіт "Девочка" зі свіжого альбому "Красиво". Тіна приміряла стильний костюм-оверсайз і білосніжний міні-топ, доповнивши образ макіяжем з яскравою помадою на губах.

Виконавиця нібито повинна була пройти крізь двері за допомогою відеомонтажу під слова з приспіву "Девочка, верь", а замість цього сильно врізалася в стіну і вдарилася носом. Кароль не змогла стримати сміху, ніяково прикриваючись руками і відтираючи помаду від світлих дверей, а також назвала себе "дурепою".

Шанувальники співачки вирішили підтримати свого кумира, запропонувавши влаштувати челендж із вигуком зірки, а деякі навіть жартівливо порекомендували битися головою об стіну, як Тіна.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

tiktok.com/@tinakarol/

tiktok.com/@tinakarol/

"Продовження вчорашнього ролика 🤪

Запустимо звук #дура в тренди? 🥳"

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату