Літній сезон закінчується, і попереду нас всіх чекає похмура сіра осінь.

Але це зовсім не означає, що пора забути про яскраві фарби, і одягнутися в тон сезону. Модні видання вже підготували добірку трендів, які будуть на вершині цієї осені.

theLime підібрав цілий ряд образів в трендових кольорах цієї осені, щоб ви були готові до будь-якої ситуації.

Тренд 2021, фото з відкритих джерел

У цьому сезоні головні кольори виглядають вельми незвично: в ній є і явно весняні пастельні відтінки, і по-літньому яскраві кольори. Так, наприклад, в тренді такі кольори, як насичено-зелений, Яскраво-синій, провокаційний колір фуксії, так і ніжно-рожевий, теплий теракотовий, світло-блакитний. У цій палітрі кожен зможе підібрати собі гардероб на осінь у відповідності зі своїм смаком і характером.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Кілька порад щодо створення тематичних луків в цьому сезоні.

Тренди осені 2021, фото з відкритих джерел

Якщо на вулиці очікується дощова, сира погода, експерти радять звернути увагу на бавовняну парку пісочного кольору з вишивкою. Її можна поєднувати зі спідницями або джинсами. Під такий образ радять надягати зручне взуття, наприклад кеди. Образ чудово доповнить велика сумка. Великі сумки увійшли в тренд на зміну мікросумкам. Радимо придивитися до них, якщо раніше не звертали на них уваги.

Тренди 2021, фото з відкритих джерел

Для ділових зустрічей можна підібрати брючний костюм оливкового кольору з чорними гудзиками. Під піджак підійде, наприклад, однотонна футболка. Доповнюємо туфлями-човниками або кросівками.

Якщо вам терміново необхідно розбавити сірі будні яскравими фарбами-надягайте насичено-жовту блузу прямого крою з подовженим коміром. Вона прекрасно поєднується з класичними чорними брюками або спідницею і туфлями-човниками. Якщо на вулиці холодно, то доповніть образ пальто. Аксесуари до такого цибулі краще підбирати непомітні.

Осінь 2021, фото з відкритих джерел

Для офісу можете звернути увагу на костюм з подовженого жакета і розкльошених брюк ніжно-блакитного кольору. У такий образ прекрасно впишуться бежеві човники і клатч.

тренд 2021, фото з відкритих джерел

Стильний осінній цибулю ви можете зібрати і самостійно. Комбінуйте образ так, щоб виглядати стильно, але при цьому одягаючись комфортно. Просто дотримуйтеся модних кольорів одягу на сезон, тим більше, кожна дівчина знайде в різноманітній палітрі те, що підкреслить її індивідуальність.

Нагадаємо, раніше Андре Тан назвав ключ до багатсва.

Як повідомляв портал "Знай.иа", довге пальто, Колір металік і teddy coat: головні тренди модної осені 2021 - вибирай, що твоє

Також "Знай.иа" писав, що Андре Тан розповів, що буде модно восени і взимку: сукні, як у Кардашьян і косинка замість шапки