Учасники групи Maneskin розповіли про співпрацю з Аллою Пугачовою. Відповідне відео з'явилося в соціальній мережі Тік-Ток.

Популярний пісенний конкурс "Євробачення-2021" закінчився Цієї весни. Переможцем даного конкурсу став італійський колектив Maneskin, учасниками якого є Даміано Давид, басистка Вікторія де Анжеліс, гітарист Томас раджі і барабанщик Ітан Торкіо.

Maneskin, фото: Instagram

Багато українських шанувальників хорошої музики змогли відкрити для себе вельми цікаву групу "Go_A". Колектив поєднує сучасне техно з фольклорними українськими та слов'янськими мотивами. Після цього український колектив подружилися з переможцями Євробачення і навіть готують спільну пісню.

Проте іноземний колектив також запідозрили у співпраці з Аллою Пугачовою. В Інтернеті ходив популярний мем, в якому вони співали разом з Примадонною. Про це і їх запитали на одному з шоу. Відео з'явилося на каналі maneskin_my_live.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

у Тік-струмі був дуже популярний російський мем з вами і дуже популярною поп-королевою червоною Пугачовою. Ви бачили його? Ваші пісні якось пов'язані?
, - запитали їх.

На все це колектив, в тому числі і їх соліст Даміано Давид відповів негативно.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також " Знай.ІА " писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.