Ірина Сопонару показала, як вона відпочиває на тлі моря. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

15 вересня вона опублікувала фотографію з відпочинку в Туреччині. Дівчина постала в рожевому купальнику, а також стильному капелюшку. Дівчина грайливо прикрила капелюшком своє обличчя. Ірина Сопонару постала на тлі неймовірно розкішного пейзажу з морем і катерами.

Sea files
, - повідомила вона.

Фолловери стали активно коментувати даний пост.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Капелюх - вогонь"; "фігура вогонь"; "Красива,чарівна,чарівна)"; "красива фігурка як і дівчина)😍 💋 💋"; " як завжди хамство! Чарівний. приємна, симпатична, справжня принцеса. Все при ній!"; "Заразка не перестає спокушати
, - повідомляють вони.

Раніше Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.

Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається. Актори "Кварталу 95" зібралися заради важливої події.