Після гламурної появи на червоній доріжці на Венеціанському кінофестивалі Бен Аффлек і Дженніфер Лопес продовжили тішити фанатів появою удвох.

Нещодавно під час спільної прогулянки 49-річний Аффлек і 52-річна Лопес насолодилися своїм повсякденним життям перед насиченою осінню з важкими робочими графіками, передає журнал "Рeople".

"Вони живуть моментом і насолоджуються компанією один одного. Вони дійсно насолоджуються один одним. Вони схожі на двох закоханих дітей!", - розповідає журналу "People" джерело наближене до пари.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, фото "Рeople"

Зараз пара наполегливо працює над узгодженням своїх напружених графіків, щоб більше часу проводити один з одним.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

"Останні пару тижнів були напруженими, але обидва вони виглядають дуже енергійними та зосередженими. Вони - чудова команда. Вони разом вирішують своє майбутнє ", - додає джерело наближене до Лопес.

Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, фото "Рeople"

Варто нагадати, що вперше пара офіційно з'явилася разом на прем'єрі нового фільму Рідлі Скотта "Остання дуель", де одну з головних ролей виконав Бен Аффлек. Актор з'явився на кінофестивалі у супроводі своєї чудової коханої - Дженніфер Лопес. Він з'явився в смокінгу а, вона - в білій сукні з дуже відвертою лінією декольте.