Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл прикрасили обкладинку журналу, який щорічно складає список 100 найвпливовіших людей у світі.

Так, стало відомо, що авторитетний американський журнал Time включив принца Гаррі і його дружину Меган Маркл в список ста найвпливовіших людей року. Варто відзначити, що в минулому році вони також були удостоєні такої честі.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Time

Цього року спільна фотографія пари вперше прикрасила обкладинку спеціального номера цього видання. Гаррі і Меган увійшли в категорію "ікони" — разом зі співачками Брітні Спірс і Доллі Партон, тенісисткою Наомі Осакою та іншими.
Варто відзначити, що в число найвпливовіших потрапили також президент США Джо Байден і його попередник Дональд Трамп. А також віце-президент США Камала Харріс і підприємець Ілон Маск.
У мережі вже почали активно обговорювати обкладинку журналу Time з принцом Гаррі і Меган Маркл. Деякі звернули увагу на позу в якій сфотографувалася пара, зазначивши, що завдяки цьому відразу видно, хто в парі головний.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото Time

"Дуже красномовна обкладинка нового "Time": Принц Гаррі за дружиною, як за кам'яною стіною. В принципі, завжди було зрозуміло, хто в цій родині приймає рішення", - зазначив Телеграм-канал "Тільки нікому...".

Нагадавши, що принц Гаррі заради грошей готовий розкрити головну таємницю британського двору:"мій батько насправді...". Принц Гаррі натякнув, що розкриє всі секрети Британського королівського двору

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Як повідомляв портал Знай, батько Меган Маркл заявив, що його дочка "роками брехала" світу: змінилася після зустрічі з принцом Гаррі. Томас Маркл дав нове інтерв'ю про свою дочку

Також Знай іменинник принц Вільям накинувся на Меган Маркл зі звинуваченнями: "відчуваю себе скривдженим і відданим". Принц Вільям вважає, що Маркл "підриває принципи монархії"