Відомому російському акторові Михайлу Єфремову, який відбуває покарання в колонії під Бєлгородом за смертельну ДТП, суд не став пом'якшувати покарання за, оскільки він більше не корисний суспільству.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на інформацію від прокурора другого касаційного суду, що розглядає скарги на вирок артисту.

Михайло Єфремов, скріншот: YouTube

"Не вважаю за необхідне знижувати термін. Вважаю за необхідне сказати, що Михайло Олегович не може принести користь суспільству в принципі у зв'язку з погіршенням його стану здоров'я", — зазначив прокурор.

Сам Єфремов на засіданні розповів, що у нього загострилася астма, але в колонії є хороші лікарі, яким вдається купірувати напади. Також, за словами актора, йому все одно, був пристебнутий загиблий в ДТП чи ні: в будь-якому випадку всю провину Єфремов бере на себе.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що 8 червня 2020 року Михайло Єфремов, перебуваючи за кермом автомобіля Jeep Grand Cherokee, врізався у фургон Lada, водій якого помер від отриманих травм. Пресненський суд Москви засудив артиста до 8 років, які потім скоротили до 7,5 року. Захист домагається пом'якшення покарання.

Раніше повідомляли, колишня донька Єфремова Сергій перетворився на тварину: "Я відмовляюся бути людиною".

Як повідомляв Знай.uа, колишня донька Михайла Єфремова змінила гендер і зраділа аутизму: "Мене звуть Сергій".

Знай.uа писав, знаменитий Едвард Біл влаштував масову ДТП на проклятому місці Єфремова, є загиблі.