Наймолодший актор студії "Квартал 95" Володимир Мартинець святкує День народження. Цьогоріч йому виповнилося 28 років.

Привітання для Володимира Мартинця залишили на офіційній сторінці студії "Квартал 95" в Instagram.

"Сьогодні День народження у нашого "новенького", але вже такого рідного Володимира Мартинця🎉🎉🎉 Вітаємо від усього колективу і бажаємо кожен день кайфувати від усього, що б ти не робив!", - так привітали актора колеги.

Володимир Мартинець, фото з instagram

Користувачі мережі приєдналися до привітань у коментарях під дописом студії "Квартал 95".

"Від щирого серця вітаю вас! Дуже подобається ваш тандем з Юрієм Ткачем. Я дивлюся всі випуски" Ліги Сміху ", і всі випуски Вечірнього Кварталу 95. Ви - знахідка для цього талановитого колективу", "Вітаю найкращого новенького! Творчих успіхів і міцного здоров'я!", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Для довідки:

Володимир Мартинець у складі команди "Стадіон Діброва" виступав у "Лізі сміху". Команда переважно складалася з криворіжців, але представляла Царичанку. У 2018 році команда виграла Зимовий Кубок, а сам Володимир Мартинець стає кращим актором сезону. Після чого "Стадіон Діброва" приймає рішення більше не брати участь у "Лізі сміху".
Далі учасників команди запрошують працювати в авторський цех студії "Квартал 95", а ще трохи пізніше Володимир Зеленський запрошує Володимира Мартинця в акторський склад студії.
Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна притиснулася грудьми до скла, щоб перемогти: "Буду мошкою на твоєму лобовому"
Як ми повідомляли, Юрій Ткач з "Кварталу 95" дозволив розмалювати себе маркером: Папи зрозуміють. Юрій Ткач з "Кварталу 95" здався з "легким" макіяжем

Також "Знай.ua" писав, Кошовий, Ткач, Пікалов, Жидков з "Квартал 95" зібралися зі своїми сім'ями заради важливої події: він повертається.