Днями Наташа Корольова весело провела час на святі у друзів. Схоже, співачка відпочивала без свого чоловіка Сергія Глушка, тому дозволила собі вельми розкуту поведінку.

Кілька днів тому близька подруга Наташі Корольової Іда Достман і її чоловік Олександр відзначали сімейне свято – день єврейського повноліття свого сина Якова. Свято з розмахом пройшло в одному з ресторанів Москви, на заході були присутні багато російських знаменитостей: Алла Пугачова і Максим Галкін, Наташа Корольова, Стас Михайлов, Ольга Орлова, Давид Манукян та інші, повідомляє портал Hyser.

У розпал свята Королева виконала свій хіт "жовті тюльпани", який багато років тому написав для неї Ігор Ніколаєв. Відзначимо, що після розлучення з композитором виконавиця продовжує виконувати композиції, які він написав для неї багато років тому.

Під час виконання цієї пісні Королева впевнено підійшла до Стаса Михайлова, який сидів за святковим столом, і сіла до нього на коліна. Улюбленець жінок не розгубився і заспівав дуетом з Наталією. Відзначимо, що Корольова і Михайлов давно дружать, і це далеко не перший їх дуетний виступ.

Корольова вела себе вельми розкуто і фривольно. Схоже, артистку абсолютно не бентежить той факт, що у Михайлова є дружина Інна, і в цій родині підростає шестеро дітей (двоє дітей Стаса від попередніх шлюбів – син Микита і дочка Дарина; двоє дітей Інни від минулого шлюбу – син Андрій і дочка Єва; і двоє спільних дітей пари – дочки Іванна і Марія).

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У мережу потрапило відео, на якому відображений не тільки цей момент. Далі Королева "відривалася" на танцполі на самоті і компанії інших чоловіків. А ось її чоловіка Тарзана поруч з нею помічено не було. Можливо, зрада стриптизера, про яку не так давно дізналася вся країна, все-таки відбилася на шлюбі знаменитостей і на поведінці королевою.

Для цього свята Наталя вибрала чорно-синє міді-плаття анімалістичного забарвлення. Під час танців артистка задирала поділ вбрання, демонструючи оточуючим свої стрункі ніжки. А під кінець вечора зірка доповнила своє вбрання соболіною накидкою.

Нагадавши, чоловік Наташі Корольової Тарзан замінив городнє опудало в капусті: "птахів відлякує від врожаю". Тарзан замінив опудало на городі

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Корольова розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим

Також Знай.ua писав, Наташа Корольова несподівано показала Тарзана з маленьким хлопчиком