Всім давно стало відомо, що турецькі серіали здатні зацікавити українського глядача, опинившись в програмі телеканалів замість інших, вітчизняних проектів.

І щороку ситуація змінюється в позитивну сторону для серіалів з Туреччини. Вони стають все популярнішими, а добробут акторів збільшується в такому ж темпі. Тому можна розібратися, скільки ж отримують великі турецькі актори, такі як Бурак Озчівіт, Халіт Ергенч, Фархіє Евджен та інші.

Бурак Озчівіт, кадр з відео

Наприклад, Озчівіт, якого українці знають за серіалами "Величне століття", "Заснування: Осман", "Сліпа любов", за кожен епізод серіалу може заробити десь 250 тисяч турецьких лір, це близько 750 тисяч гривень-щомісячний дохід виявляється в районі декількох мільйонів. Але ж чоловік найпопулярніший артист в Туреччині, а серіали з його участю б'ють всі можливі рекорди.

Озчивит

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Бурак Озчівіт, instagram.com/burakozcivit

Халіт Ергенч, який зіграв роль султана Сулеймана в серіалі "Величне століття", отримує такі ж суми. Хоча проектів, в яких бере участь чоловік, все ж менше.

37-річний Киванч Татлитуг, якого ще називають Турецький Бредом Піттом, грав у серіалах "Заборонене кохання", "відважний і красуня". Він отримує 200 тисяч лір за кожен епізод, і таку ж суму заробляє 47-річний Кенан Імірзали-оглу. У списку з найбільшими гонорарами є і дружина Бурака Озчівіта. Фахріє Евджен отримує десь 450 тисяч гривень за кожну серію в серіалі.

Халіт Ергенч. Фото: Султан.Тв
Халіт Ергенч. Фото: Султан.Тв

Нагадаємо, турецький красень Джан Яман з серіалу "Рання пташка" перетворився на Сильвестра Сталлоне: "З нетерпінням чекаю"

Як повідомляв "Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін

Знай.ua писав, зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел оголила плечі і груди на тлі заходу сонця: без посмішки, спекотна красуня