Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 330 тисяч чоловік.

17 вересня 2021 року, о 19:00, вже цієї п'ятниці стартує другий сезон романтичного шоу "Холостячка" з виконавицею в головній ролі. Дівчина буде відкривати своє серце почуттям протягом багатьох тижнів. Творці проекту продовжують знайомити глядачів з учасниками і зараз мова піде про блогера і психолога Романа Свечкоренка.

Злата Огневич, фото: Instagram

Відомо, що йому 31 рік і протягом чотирьох останніх років чоловік займається психологією і навіть вважає себе фахівцем — в області жіночого щастя. Він успішно їздить в тури по містах, де збирає повні зали і займається розробкою онлайн-курсів і авторських майстер-класів.

Роман Свечкоренко розставив пріоритети так, що найважливіше місце в його житті займає донька Мія, з якою блогер проводить максимально багато вільного часу.

Роман Свечкоренко, фото: пресслужба СТБ

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

"Бути хорошим татом - це проявляти свою любов до дитини через увагу. Заради доньки я перенесу або скасую будь-яку зустріч. Свою дитину я завжди ставлю в пріоритет. Для мене сім'я - це дуже важливо. І у мене взагалі немає сумнівів, що зі Златою можна побудувати міцні стосунки. Упевнений, у нас це вийде", - заявляє Роман Свечкоренко.

Вже в п'ятницю ми почнемо більш наближене знайомство з Романом - якою буде його зустріч, чому він піде зі знайомства зі Златою, навіть не поспілкувавшись з нею і чи є у них майбутнє.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Нагадаємо, Холостячка Злата Огнєвіч кинула пошуки нареченого заради кіно: "Відчуваю серцем"

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огнєвіч розкрила інтригуючі подробиці перед першим випуском "Холостячки": "Він мені приснився"

Знай.ua писав, обранець знайдений? "Холостячка" Злата Огнєвіч показала самих "близьких", тільки один чоловік поруч