Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

А нещодавно знаменитість взяла участь у зйомках кліпу Геннадія Вітра на його пісню "Больше 30". Крім артистки, в ролику можна побачити Анну Трінчер, Наталію Могилевську, Павла Зіброва, Володимира Остапчука, Макса Єжова, Олю Цибульську, Мілу Кузнєцову, TikTok-блогера Олега Машуковського та багатьох інших.

youtube.com/

За сценарієм відео, у Геннадія була вечірка, куди той запросив своїх зіркових друзів. Анастасія ж у кліпі нібито карала Олега Машуковського, поклавши його в собі на коліна і відхлиставши по п'ятій точці рукою. В одному з моментів також видно, що хлопець танцює тверк перед Приходько, а та мимоволі ніяковіє.

youtube.com/

Популярні новини зараз

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

youtube.com/

Примітно, що між блогером і виконавицею часом раніше стався гучний конфлікт на шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна": Анастасія різко висловилася в бік всіх блогерів, заявивши, що це не можна назвати професією. За юних друзів заступилися Оля Полякова та Наталія Могилевська.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні