Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка", після вильоту не падає духом і продовжує активно розвивати свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить вже майже 240 тисяч осіб.

Після участі в шоу, Юля досить швидко набрала популярність в медіапросторі і успішно представила два авторських проекти – курси по SMM для початківців і лінію одягу, на якій надруковані її коронні фрази з шоу: "Ну, типу, коротше" і "Похрустим?". Також, Юля часто ділиться подіями свого насиченого життя і спілкується з аудиторією, відповідаючи на різні питання шанувальників в Insta Stories.

Цього разу фанати запитали у дівчини, чи буде вона дивитися другий сезон "Холостячки", перший випуск якого ось-ось покажуть на телеканалі СТБ. Як повідомила Юля, вона з нетерпінням чекає прем'єру і дуже хоче дізнатися, як складеться любовна історія головної учасниці проекту Злати Огнєвіч. Також, дівчина нагадала шанувальникам час, в який покажуть довгоочікуваний випуск, щоб ті не пропустили головну подію осені.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

До цього Юля розповідала, що в день з прем'єрою шоу відбудеться весілля її подруги, на яке дівчина вже активно збирається. Як вона встигне відгуляти на святі і подивитися випуск, залишається лише гадати.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, відчайдушна Юля "Зайка" намагається застрибнути в останній вагон і "вхопитися" за весільну фату: "Другий шанс абьюзеру"

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" після "Холостяка" спробувала щастя на конкурсі краси: "Проявити себе"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан показала дивне кохання з "Холостяком" Заливако: "Можна ляща відхопити"