Смачне й ароматне домашнє вино можна приготувати з найпростіших інгредієнтів, які завжди є вдома під рукою. Наприклад з улюбленого варення і рису.

Оригінальним рецептом приготування домашнього вина з використанням звичайнісінького рису пропонує телеграм-канал "Домашня консервація. Варення і заготовки".

Інгредієнти:

  • Варення (будь-яке) - 0,5 л;
  • Рис - 1 жменя;
  • Дріжджі - на кінчику ножа.

Варення, фото з pxhere

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Спершу у 2-х літрову банку викладаємо варення, дріжджі й кип'ячену, остиглу воду, а також рис і дріжджі. Далі натягуємо на банку медичну рукавичку і зав'язуємо її. Замість рукавички також використовують спеціальний гідрозамикач.

Банку потрібно залишити при кімнатній температурі приблизно на 3 тижні. Через кілька днів рукавичка повинна піднятися і наповнитися. Тепер потрібно прослідкувати, коли вона опаде - саме тоді вино готове. Після цього вино проціджуємо через кілька шарів марлі.

Слід пам'ятати, якщо ви збираєтеся довго зберігати вино, то варто додати до нього чарку спирту або дві горілки. Спробувавши таке домашнє вино, магазинного ви точно більше не захочете.

Домашнє вино з рису, Домашня консервація / Телеграм

Нагадаємо, Євген Клопотенко зізнався, як Україна ледь не залишилася без геніального кулінара: "Тоді було пофіг". Євген Клопотенко зізнався, як знайшов себе у кулінарії

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко зізнався, кому не місце за його столом: "Виганятиму". Євген Клопотенко розповів про свою ідеальну кухню

Також "Знай.ua" писав, що Євген Клопотенко навчив правильно запікати стейк на грилі: "Свято у роті". Євген Клопотенко показав, як правильно готувати стейк