Вся країна оплакує смерть однієї з найяскравіших учасниць реаліті-шоу "МастерШеф. Професіонали" Стелли Клименко. Українцям повідомили дату і час прощання з дівчиною.

Начальник і близький друг Микола Люлько поділився новими подробицями смерті Стелли в своєму Instagram. Стало відомо, що дівчина полетіла в Єгипет одна, тому що розійшлася з хлопцем за місяць до доленосної подорожі. Трагічну новину батькам загиблої повідомила страхова компанія, і через деякий час, її мати розповіла про смерть в соцмережі.

"Стелла була у відпустці, відпочивала в Єгипті, Хуграда. Відпочивала добре, в останній день стало погано. На автобус вона не сіла, який їхав в аеропорт. Її з готелю відвезли в лікарню, де вона лежала до вечора і ввечері у неї різко зупинилося серце. Більше ніякої інформації немає. Найголовніше, що не відбулося проблем в плані тривалого терміну перевести її сюди", - сказав Микола в прямому ефірі.

Також, Люлько спростував інформацію про те, що Клименко вакцинувалася від ковіда, і що це негативно позначилося на її серці. За словами шефа, вона перехворіла вірусом ще під час участі в шоу МастерШеф. Але, як зізнався Микола, у Стелли раніше були проблеми зі здоров'ям. Час від часу їй ставало погано. Коли він помічав це на роботі, тут же силою відправляв її додому відпочивати.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"У неї такий стан був, як ніби трошки випила, хоча я знаю, що вона не пила. Через деякий час я зрозумів, що вона не п'є, а такий стан - це їй погано. Вона каже, що все ок, але її похитує, видно, що їй важко, інтонація розмови змінюється..." - поділився Люлько.

Прощання з молодою дівчиною пройде в суботу, 18 вересня, о 10:00. За адресою: вулиця Петра Запорожця, 26-м (Ст. м. Дарниця) в похоронному будинку.

Нагадаємо, стало відомо, що сказала померла Стелла Клименко з "МастерШеф" своїм близьким в останній день: "Почати нове життя"

Як повідомляв Знай.uа, померла зірка МастерШеф Стелла Клименко, близькі не можуть прийти до тями: "До останнього вірив, але ти не прийшла"

Також портал Знай.uа писав, що модель Victoria's Secret Ельза Хоск потрапила під лавину хейта через оголеність з 7-місячною донькою: "Занепалий ангел"