Вся країна оплакує смерть однієї з найяскравіших учасниць реаліті-шоу "МастерШеф. Професіонали" Стелли Клименко. Українцям повідомили дату і час прощання з дівчиною.

Начальник і близький друг Микола Люлько поділився новими подробицями смерті Стелли в своєму Instagram. Стало відомо, що дівчина полетіла в Єгипет одна, тому що розійшлася з хлопцем за місяць до доленосної подорожі. Трагічну новину батькам загиблої повідомила страхова компанія, і через деякий час, її мати розповіла про смерть в соцмережі.

"Стелла була у відпустці, відпочивала в Єгипті, Хуграда. Відпочивала добре, в останній день стало погано. На автобус вона не сіла, який їхав в аеропорт. Її з готелю відвезли в лікарню, де вона лежала до вечора і ввечері у неї різко зупинилося серце. Більше ніякої інформації немає. Найголовніше, що не відбулося проблем в плані тривалого терміну перевести її сюди", - сказав Микола в прямому ефірі.

Також, Люлько спростував інформацію про те, що Клименко вакцинувалася від ковіда, і що це негативно позначилося на її серці. За словами шефа, вона перехворіла вірусом ще під час участі в шоу МастерШеф. Але, як зізнався Микола, у Стелли раніше були проблеми зі здоров'ям. Час від часу їй ставало погано. Коли він помічав це на роботі, тут же силою відправляв її додому відпочивати.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"У неї такий стан був, як ніби трошки випила, хоча я знаю, що вона не пила. Через деякий час я зрозумів, що вона не п'є, а такий стан - це їй погано. Вона каже, що все ок, але її похитує, видно, що їй важко, інтонація розмови змінюється..." - поділився Люлько.

Прощання з молодою дівчиною пройде в суботу, 18 вересня, о 10:00. За адресою: вулиця Петра Запорожця, 26-м (Ст. м. Дарниця) в похоронному будинку.

Нагадаємо, стало відомо, що сказала померла Стелла Клименко з "МастерШеф" своїм близьким в останній день: "Почати нове життя"

Як повідомляв Знай.uа, померла зірка МастерШеф Стелла Клименко, близькі не можуть прийти до тями: "До останнього вірив, але ти не прийшла"

Також портал Знай.uа писав, що модель Victoria's Secret Ельза Хоск потрапила під лавину хейта через оголеність з 7-місячною донькою: "Занепалий ангел"