Церква, скріншот: YouTube

Михайлове диво, священна неділя, 19 вересня: головні заборони, включаючи сварки і примус

Цієї неділі, 19 вересня 2021 року, православний світ відзначає Михайлове диво і тому ми поговоримо про те, що ж заборонено робити в це особливе свято. Цей день присвячено одному з архангелів - Михайлу, бо саме він врятував храм, який було побудовано на його честь. Молитва паламаря зуміла зруйнувати ганебні плани язичників.

Скрін, Instagram Олена-Крістіна Лебідь

Олена-Крістіна Лебідь "зализалася" з іншою красунею, поки Павло Розенко залишився осторонь: "Дівчатка на стилі"

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Знаменитість поділився досить кумедним знімком разом з улюбленою собачкою Сарою. Обидві красуні опинилися на газоні під час ще теплої погоди. На них можна помітити практично однаковий одяг з Міккі Маусом в різних кольорах.

ЗНО / скріншот з відео

"Немає сенсу": українці просять Володимира Зеленського скасувати ЗНО з математики

Ще не встиг закінчитися перший навчальний місяць для українських школярів і студентів, як з'явилися скарги на те, що учні старших класів шкіл витрачають дорогоцінний час на вивчення обов'язкового курсу математики. Саме тому українці хочуть, щоб прямо з офісу Президента вплинули на дану ситуацію скасуванням ЗНО з математики в 2022 році.

Ані Лорак, фото з Instagram

Ані Лорак поділилася, як у 42 роки виглядати на 25

Ані Лорак вирішила торкнутися жіночу тему і поділитьсясвоими б'юті-мастхевами. Вона зазначила, що косметика повинна підбиратися індивідуально для кожної шкіри, але все ж є засоби, які підходять всім.

Мешканців окупованого Донбасу везуть на вибори в РФ, фото: Новини країни / Телеграм

Жителів окупованого Донбасу звозили автобусами на вибори в РФ

Жителів окупованого Донбасу змушують брати участь у виборах до Держдуми Російської Федерації. Людей, які мають російські паспорти, незаконно звозять в Ростовську область. Таким чином на вибори в Ростовську область звозять в основному бюджетників, яких відправляють примусово, але досить і любителів "руського міра".

Поліція, скріншот: YouTube

Вкрадене дитинство: на Закарпатті підлітки знущалися над неповнолітньою дівчиною, знімаючи процес на камеру

На Закарпатті троє неповнолітніх зґвалтували 14-річну дівчину, одночасно знімаючи процес на відео. Джерело повідомляє, що троє підлітків затягли дівчинку в підвал, і ґвалтували, знімаючи те, що відбувається на телефон. Через час про інцидент дізналися батьки дівчини, вони звернулися із заявою в правоохоронні органи. Підлітків знайшли, і взяли під варту.