У п'ятницю, 17 вересня 2021 року, відбулася прем'єра другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч.

Одним з учасників став красунчик-психолог Роман Свечкоренко, який зовсім не часто радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 930 тисяч чоловік. Чоловік почав викладати Пошти, пов'язані з "Холостячкою". І зараз вирішив розповісти про особисте.

Роман Свечкоренко, фото: пресслужба СТБ

Він почав з простого, зі згадки того, що і так відомо більшості. Він є психологом з татуюваннями, у нього є дочка, і з цього виходить — була дружина.

"Цікавий факт: блогером то я ніколи себе і не заявляв, хотів бути, але не вийшло, зрозумів, що транслювати своє життя 24/7 не можу, психотип не дозволяє. Ну а хайп це взагалі окрема улюблена тема, пам'ятаю, як хайповал на розставанні з людиною, з яким прожив 10 років, знаєте, що я зробив? За півтора року я зробив аж 3 історії, в якій сказав, що ми розлучилися 7 місяців тому, і більше разом не будемо, всім спасибі за увагу! Ох і хайпожер попався, немає слів", - пише Роман Свечкоренко.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Роман Свечкоренко, фото: Instagram

Після цього його прирівнюють до тих психологів, яким не вдалося налагодити власне життя і утримати сім'ю. Однак він не розуміє, чому українці так звикли когось утримувати, терпіти і чогось чекати.

"Так що ж я можу про себе розповідати, якщо я автоматично в ваших очах гівно?", - додав хлопець.

Через це йому і доводиться бути таким, включаючи егоїзм, позерство, нарцисизм та інше. У нього відпадає всяке бажання розповідати про себе, як-небудь виправдовуватися і опускатися.

Нагадаємо, красень-психолог Роман Свечкоренко піде зі знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Скасую будь-яку зустріч"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: хто боротиметься за серце Злати Огнєвіч, повний список учасників

Знай.ua писав, красень-психолог повторює долю Юлі "Зайки" в боротьбі за "Холостячку" Злату Огнєвіч: "Почалася наша історія"