Відома українська модель plus-size Міла Кузнєцова розповіла, скільки грошей їй пропонували за інтимні послуги. Жінка ексклюзивно розповіла про це журналістам.

Модель plus-size і суддя вокального шоу "Співають всі!" Міла Кузнєцова в програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" по буднях, розповіла, чи вільне її серце.

Міла Кузнєцова, фото: Instagram

Вона зазначає, що повністю веде свої сторінки в соціальних мережах самостійно, і може легко відповідати шанувальникам, або ж читати їх повідомлення. Іноді пропозиції чоловіків бувають надто відвертими.

"Кожній красивій дівчині пропонують секс", - розповіла вона на телеканалі "Україна" і додала, що найбільшу суму за інтимну зустріч їй пропонували 20 000 доларів.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Міла Кузнєцова, фото: Instagram

Їй зараз 34 роки, і вона абсолютно не соромиться своїх форм. Однак, так було не завжди, і в підлітковому віці вона дуже сильно переживала з цього приводу, навіть білизна не могла собі купити, так як соромилася свого тіла.

У 12 або 13 років у неї були великі груди, і Міла Кузнєцова не особливо пам'ятає як вона росла.

"Мама не розповідала мені, як взагалі я повинна носити бюстгальтер. І перший бюстгальтер я купувала сама на ринку. І у мене вже були великі груди. Я прийшла, кажу: "Дайте 1-й розмір ліфчика". Продавець сказала: "Вам треба 3-4". Кажу: "Ні, давайте мені 1 розмір". Я дуже соромилася його купувати, я не міряла, так реально соромилася. Я прийшла додому, а він маленький. Я потім вже, звичайно, подарувала подружці, і збирала гроші на другий ліфчик. Мені мама їх не купувала. Мені навіть було соромно попросити", - розповіла Кузнєцова.

Скрін, Instagram Кузнєцова

Вдома до слова її принижували і карали, і після початку навчання в технікумі вона почала набиратися впевненості. Вона почала зустрічатися там з найкрасивішим хлопцем на потоці, який подобався всім. Тоді і почала з'являтися впевненість в собі.

"Я з цього часу повірила в себе, і в те що я не Гидке каченя, як в школі", - говорить Кузнєцова.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей запалила під пісні Ірини Білик: "Так просто"

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей запалила під пісні Ірини Білик: "Так просто"

Знай.ua писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру: "рухай, рухай з * будинок".