Відома українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018" Ілона Гвоздьова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 310 тисяч осіб.

Але вчора, 19 вересня 2021 року, новина була зовсім не щаслива, бо знаменитість звернулася до швидкої допомоги, у дитини виявили бронхіт і його госпіталізували. Однак згодом, дізнавшись інформацію про Гвоздьової, лікарі натякали на хабар і не хотіли йому як-небудь допомагати.

Ілона Гвоздьова, instagram.com/ilonagvozdeva/

Вже сьогодні жінка подякувала за реакцію на подію ЗМІ, та інших матусь, які підтримували її протягом усього цього часу..

"Я не одна! Я прошу вас не мовчати, якщо ви бачите подібні дії по відношенню до вас або вашим дітям, якщо лікарі не мають достатньої кваліфікації і досвіду,якщо умови не відповідають державним і санітарним нормам,якщо вами нехтують. Життя одне!", - пише Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Ілона Гвоздьова, фото з Instagram

"Знаєте... два дні тому життя моєї дитини рахували на хвилини. Це дуже страшна ситуація, коли у моєї дитини за одну хвилину було 60 вдихів. І тільки потім вони вирішили надати допомогу", - заявила танцівниця, сидячи в студії.

Нагадаємо, сина легенди "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової не захотіли лікувати без грошей: швидка їхала півтори години

Як повідомляв "Знай.ua", легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова засумувала через великі груди подруги: "Зате не обвисне"

Знай.ua писав, Ілона Гвоздьова жорстко розкритикувала перший випуск "Танців з зірками": "Не згадали про Чапкіса"