Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,5 мільйона чоловік.

А зараз знаменитість вирішила поговорити про шоу "Танці з зірками", яке, за її словами, є складним механізмом. За об'єднаними, на вигляд "легкими", процесами-один з найважчих телевізійних алгоритмів.

Маша Єфросиніна, Юрій Ткач і Юлія Саніна / фото 1+1

"По-перше, зашкалює кількість зірок на квадратний метр - і всі хвилюються, у кожного свої проблеми, бачення себе, настрій, нервове напруження і фізична втома... по-друге, три локації: паркет, голд рум, балкон - і скрізь вони не в своїй тарілці через непередбачуваність: там підготовка до танцю, там коментарі журі, там незручні питання... по-третє, стрес і змагання. Потім ще ця жесть (щоб його!) шоу результатів 🤯 і все це в прямому ефірі!", - пише Маша Єфросиніна в публікації.

Скрін, Instagram Притула і Єфросиніна

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Після цього телеведуча попросила вчитатися в написане і вдуматися. Бо те, що виглядає легким, барвистим, змушує переживати і критикувати, зсередини являє собою нелюдську нервовитратність і колосальну працю сотень людей. Сама Маша Єфросиніна танцювати навіть не спробує, в журі сидіти не хоче через критику з боку глядачів, а ось перебувати на балконі, як це було в попередньому випуску, подобається.

Нагадаємо, до Маші Єфросиніної пристають на вулиці з непристойними розпитуваннями про еротичний масаж: "Так був хеппі-енд, чи ні?"

Як повідомляв "Знай.ua", кращі номери і головні інтриги "Танців з зірками": Горбунова запідозрили в допомозі Джамалі, а Артур Логай одягнув партнерку в долари

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss готова розкривати учасників шоу "Маскарад": "Фантастичне розслідування"