Ведучий масштабного вокального шоу "Співають всі!" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч осіб.

Зовсім недавно чоловік повідомив радісну новину Після розлучення - разом з новою дружиною Христиною вони зважилися побудувати сімейне гніздечко, двоповерховий цегляний будинок, який красується на нових фотографіях позаду закоханих.

Володимир Остапчук з дружиною, фото: Instagram

Зовсім скоро Володимир з Христиною святкуватимуть першу річницю весілля, проживаючи в орендованій квартирі в центрі української столиці. Вони встигли не один раз помріяти про заміський будинок, і нарешті здійснити бажане.

"У нас буде будинок! Так, така довгоочікувана для нас новина - у Остапчуків буде своє сімейне гніздечко", - написав Володимир Остапчук у публікації в Instagram.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Володимир Остапчук, фото: Instagram

Протягом усього процесу будівництва закохані пообіцяли ділитися актуальними новинами. І найголовніше - вже наступного року вони хочуть жити у власному житлі під Києвом. Поки українці чекають другий сезон мегапопулярного шоу "Маска", над яким телеканал вже працює.

Нагадаємо, дружина Вови Остапчука засвітила свої ідеально стрункі ніжки:" Найкрасивіша пара"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Остапчук прийшов на лінійку до дітей замість колишньої дружини: "Щасливі, коли бачаться з татом"

Знай.ua писав, Володимир Остапчук з гітарою ошелешив шанувальників новиною: "У нас поповнення"