Акторка нового популярного серіалу "Топтун", Катерина Гулякова поділилася рецептом неймовірно смачної страви. Відмінно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою.

4 жовтня о 17:00 відбудеться прем'єра серіалу "Топтун" на каналі "Україна". Одну з головних ролей в детективній картині зіграла Катерина Гулякова. Акторка розповіла, що любить готувати вранці. Рецепт страви простий, тому сніданок можна буде приготувати за лічені хвилини.

Акторка зазначає, що ця страва відмінно підійде для тих, хто намагається правильно харчуватися, щоб не набрати зайву вагу. При цьому, на його приготування піде зовсім небагато часу.

Катерина Гулякова, фото: прес-служба Україна

Катерина Гулякова зазначає, що сама щодня, щоранку готує цей "вівсяний млинець", і це приголомшливо. Вона "підсадила" на нього всіх своїх знайомих, адже на підготовку йде від сили три хвилини.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Для цього знадобиться всього кілька наступних інгредієнтів:

  • 3-4 столові ложки вівсянки;
  • 3 столові ложки води;
  • 1 яйце.
  • Шматочки сиру

У вівсянку додаєте воду і яйце, після чого все добре перемішуєте. Отриману суміш виливаєте на суху, попередньо розігріту сковороду, і перевертаєте через 30 секунд. Зверху кладете шматочки сиру, і накриваєте кришкою. Плиту можна вимкнути, і готово.

"До звичайного сиру я люблю додавати шматочки Брі, - розповіла зірка серіалу "Топтун". - Цей рецепт мені дала подруга, яка вирішила в 28 років стати "Міс фітнес-бікіні".

Нагадавши, огірочки на салат і заготовити на зиму: як правильно поливати овоч, щоб урожай здивував всіх. Правила успішного вирощування огірків

Як повідомляв портал Знай.ua, цибуля в суп і під сальце: як врятувати урожай від гнилі за допомогою сірників. Як за допомогою сірників уберегти цибулю від хвороб і гнилі

Також Знай.ua писав, черви будуть тікати з малини як ошпарені: диво-засіб для порятунку ягід