Ольга Цибульська показала шанувальникам, як проводить вільний час. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

22 вересня жінка опублікувала в сторіз відеозапис, на якій показала як їй роблять масаж. Співачка лежить напівоголеною на масажному столі, а ззаду професіонал масажує спину Цибульської.

Я була б не киця, якби мене не почухали перед концертом. Массаааааааж!
, - повідомляє дівчина на камеру.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як відомо, 22 вересня у співачки концерт у Трускавці. Дівчина виступить у місцевому Палаці культури імені Тараса Шевченка з цікавою програмою. Виступ відбудеться о восьмій вечора.

Нагадаємо, Ніна Матвієнко відпустила сина в монастир не просто так: "щоб врятувати душу". Ніна Матвієнко зізналася, як відреагувала на рішення сина стати ченцем.

Також ми повідомляли, що учасниця "Танців з зірками" Наталія Холоденко назвала головну проблему українських жінок. Її роздуми присвячені так званому "Комплексу відмінниці".

Крім цього портал Znaj.ua писав, що люблячий батько схуд для сина на 140 кілограм. Житель Кубані Олександр Тесля схуд на сто сорок кілограм за два роки. Тепер його не впізнають старі друзі і родичі.